Tegelzetter Amsterdam

  • Natuursteen
  • Marmer
  • Belgisch hardsteen
  • Chinees hardsteen
  • Graniet tegels
  • Travertin tegels

Tegelzetter Amsterdam Main Floor

Wij plaatsen alle soorten tegels overal, op muren, vloeren, meubels. De specialist in natuurstenen vloeren zoals: marmer, belgisch hardsteen en travertin. Wij kunnen u alle soorten tegels leveren. Door onze eigen steenhouwerij bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief. Ook verzorgen wij het onderhoud aan al uw soorten tegelwerk. Gaat uw vloer er dof uitzien, of zijn er oppervlakkige krasjes ontstaan door het dagelijks gebruik. Een optie is dan om uw vloer een diepte reiniging te geven en daarna weer te polijsten tot het gewenste glans niveau en tot slot de vloer te impregneren.

Prijs berekenen tegelwerk

  • Prijs: 45,00 €
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ook voor natuursteen onderhoud

Wat betekent polijsten?

Wanneer het natuursteen niet zo erg beschadigd is of kaal is dan is het schuren of slijpen van het natuursteen niet nodig. Een oplossing is dan om het natuursteen te polijsten. Met het polijsten van natuursteen brengt u de glans weer omhoog en dan zullen de kleinere krasjes verdwijnen. Wat is natuursteen polijsten? Bij het polijsten van natuursteen wordt er gebruikt gemaakt van  diamantenschijven of pads. met opbouwende fases van steeds fijner diamantschijven of pads. het natuursteen wordt steeds dichter gepolijst waardoor er meer glans optreed. Bij het natuursteen polijsten kunt u dus zelf bepalen welke glans u wilt hebben. Dit kan door het polijsten van het natuursteen van gezoet tot hoogglans. Wilt u een afspraak maken met een adviseur van Main Floor of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het polijsten van uw natuurstenen vloer ga dan naar het contactformulier.

Hoe vaak moet het gebeuren ?

Natuurstenen vloeren waar een hoge belopingsgraad is zullen ook eerder doffere plekken, looppaden en hele licht krasjes vertonen door de hoog gebruik. Main Floor adviseert hierbij de vloer eenmailg per jaar te laten polijsten en te impregneren. Wij kunnen u ook een meerjarige onderhoudsplan aanbieden. Wij van Main Floor onderhouden Overheidsgebouwen, advocatenkantoren, hotels en bedrijven. Voor deze partijen maken wij graag een onderhoudsplan voor het reinigen, polijsten en impregnerne van het natuursteen met de facilitair managers van de gebouwen. Zodat wij samen tot een tevrede resultaat komen. Wilt u een afspraak maken met een adviseur van Main Floor of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het polijsten van uw natuursteen vloer ga dan naar het contactformulier.