Steenhouwerij

Main Floor en Woertman Natuursteen hebben alle facetten in huis om van uw natuursteen project een succes te maken. Wij bieden u een totaalconcept aan van advies tot de uiteindelijke plaatsing van het natuursteen.

  • Productie: het bewerken in eigen werkplaats van de ruwe platen en blokken tot eindproducten.
  • Plaatsing: het plaatsen van de natuursteen en composiet producten door eigen vakbekwame medewerkers.

Wij zijn een gerenommeerde partner voor diverse architecten, interieurarchitecten en bouwbedrijven.

Architecten, bouwbedrijven en scheepswerven

Gerenommeerde architecten, bouwbedrijven en scheepswerven hebben inmiddels de optimale route naar de meest fraaie en exclusieve natuursteenafwerkingen gevonden. Zij laten zich daarbij graag leiden door onze kennis en expertise bij de keuze en toepassing van het natuursteen en de productie van de bijzondere maatwerkoplossingen.

Kennis, connecties en concurrerend

Onze jarenlange ervaring met de import, productie, montage en renovatie van natuursteen heeft geresulteerd in uitstekende nationale- en internationale contacten en een schat aan ervaring. Door rechtstreekse import uit Europa, Azië en Zuid Amerika kunnen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijs- kwaliteitverhouding alle mogelijke maatwerk en serieproducties leveren. Zowel de kwaliteit van de steen als de kwaliteit van de bewerking is hierbij van groot belang.

Duurzame bouwproducten
.

Natuursteen is een duurzaam product dat zowel binnen als buiten uitermate geschikt is voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. In onze eigen fabriek met computergestuurde machinepark kunnen onze vakmensen alle mogelijke bewerkingen met natuursteen uitvoeren. Door onze eigen productiecapaciteit zijn wij zeer flexibel en kunnen indien gewenst op korte termijn alle denkbare bouwproducten leveren.