Onderhoud

Main Floor is een van de spelers op de Nederlandse markt op het gebied van onderhoud van natuursteen. Wij onderhouden natuursteen van bedrijven en particulieren. Om direct een afspraak te maken met een van de adviseurs, gaat u naar de contact pagina, en vult u deze in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Natuursteen

Op het gebied van inkoop kunnen wij ons onderscheiden. Omdat wij een eigen steenhouwerij hebben en zo dus dichter bij de bron van natuursteen zitten, kunnen wij tegen zeer scherpe prijzen leveren. Dit geldt voor vloeren maar ook zeker voor maatwerk, denk hierbij bijvoorbeeld aan dorpels en aanrechtbladen. Dit komt omdat wij over een eigen productie lijn beschikken, zodat wij voor bedrijven en particulieren een zeer interasante partij kunnen zijn. Wilt u graag een gedegen advies hier in? Neemt u dan gerust even contact met ons op, of stuur een mail naar jos@mainfloor.nl. Een van onze adviseurs helpt u graag verder bij de aankoop van uw natuursteen.

Producten

Bij Main Floor zijn we bezig samen met een paar leveranciers (zoals HG en Möller chemie) een overzichtelijke onderhouds lijn voor uw natuursteen samen te stellen zodat u zelf op de juste manier u natuursteen kan onderhouden. heeft u al vragen voor ons dan kunt u altijd  contact met ons opnemen.

Onze kracht

Onderhoud & Renovatie

Geen opdracht is ons te gek

Showroom

U kunt ons ook bezoeken in Amsterdam

Kwaliteit

Professioneel opgeleid personeel

Tevreden klanten

Gemiddeld worden wij beoordeeld met 9.0 Bekijk hier onze reviews