RESTAURATIE

Het onderhoud en de restauratie van monumenten vergt veelal bijzondere kennis, technieken en vaardigheden. Daarom wordt er door architecten, bouwondernemingen en andere opdrachtgevers zeer regelmatig een beroep gedaan op Main floor om bij gevelonderhoud en vochtwering in monumenten van dienst te zijn.

Deze vakkennis is terug te vinden bij Main floor in monumenten zoals Villa Einstein, grachtepanden op zowel de Keizersgracht als de Herengracht  en vele andere monumenten. Zie ook het foto-overzicht hieronder.

Een monumentaal pand is vanwege zijn ouderdom erg onderheven aan invloeden van buiten en daarom erg kwetsbaar. Het is daarom juist goed om de nodige zorg er aan te besteden. Een van de belangrijkste speer punten is goed en gedegen onderhoud. Door tijdig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren blijft uw monument of uw vloer in prima conditie.

ONDERHOUDPLAN MONUMENT EN KOSTEN VOOR VVE’S EN PARTUCULIEREN

Een goed onderhoudsplan bij Main floor betekent dat u een gedegen en helder onderhoudsplan van ons krijgt met alle punten zeer naukeurig beschreven. Bij zeer ernstige beschadigingen van vloer, bordes, trappen, ordimenten en gevels.  echter kunnen onze mensen in de werkplaats deze van niet te onderscheide materielen namaken. Dit probleem kunt u ondervangen door periodiek inspecties uit te voeren door mensen van Main floor. Een medewerker inspecteert uw pand van top tot teen op beschadigingen in of op het natuursteen en in de rapportage vindt u terug welke herstelklus u direct of over enige tijd te wachten staat.

RENOVATIE

Een ander groot voordeel van Main Floor is dat als er een geheel nieuwe vloer, gevel, bordesse of schouw in moet. Wij hebben de kennis en vakmensen hebben om dit tot een goed en profsioneel resultaat te brengen. Om direct een afspraak te maken met een van de adviseurs. Gaat u naar de contact pagina en vult u deze in en wij zullen zo snel mogelijk een afspraak met u maken.