Het schuren/slijpen van marmer vloeren

  • Marmer schuren
  • Graniet schuren
  • Belgisch hardsteen schuren
  • Chinees hardsteen schuren

Als uw marmeren vloer kaal gelopen is of diepe krassen in zitten, dan kunt u, uw marmer vloer door schuren/slijpen van vakmensen van Main FLoor weer in de oorspronkelijke oude staat krijgen.  Main Floor is gespecialiseerd in het schuren/slijpen van uw marmeren vloeren.

Wat is marmer schuren/ slijpen?

Bij het marmer schuren, schuren wij een klein gedeelte van de toplaag van het marmer. Het voordeel van het schuren van het marmer is dat je in de nieuwe laag van het marmer weer terug komt, waar dus geen vlekken of krassen  in zitten die zichtbaar zijn. Daarnaast wordt er met het marmer schuren ook de hoogteverschillen tussen de marmeren tegels weggenomen, waardoor de marmeren vloer er uit zal zien als één geheel in plaats van een aantal lossen marmeren tegels.

Na schuren, marmer weer als nieuw

Na het marmer schuren. zullen wij overgaan op het polijsten van de vloer om zo de gewenste glans weer op de vloer te krijgen. na dit alles zullen wij de vloer ook weer impregneren om deze weer te beschermen voor vloeistoffen van buiten af. U krijgt dus aan het einde van het schuur en polijst proces een vloer die er qua glans en uitstraling weer als nieuw uit ziet.