Polijsten

  • Marmer
  • Belgisch hardsteen
  • Chinees hardsteen
  • Graniet vloeren
  • Travertin vloeren

Marmer polijsten

Door intsensief gebruik van uw natuurstenen vloer zoals: marmer, belgisch hardsteen en travertin. Gaat uw vloer er dof uitzien, en er zullen ook nog oppervlakkige krasjes verschijnen door het dagelijks gebruik. Een optie is dan om uw vloer een diepte reiniging te geven en daarna weer te polijsten tot het gewenste glans niveau en tot slot de vloer te impregneren.

  • Prijs: 18,50 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat betekent polijsten?

Wanneer het natuursteen niet zo erg beschadigd is of kaal is dan is het schuren of slijpen van het natuursteen niet nodig. Een oplossing is dan om het natuursteen te polijsten. Met het polijsten van natuursteen brengt u de glans weer omhoog en dan zullen de kleinere krasjes verdwijnen. Wat is natuursteen polijsten? Bij het polijsten van natuursteen wordt er gebruikt gemaakt van  diamantenschijven of pads. met opbouwende fases van steeds fijner diamantschijven of pads. het natuursteen wordt steeds dichter gepolijst waardoor er meer glans optreed. Bij het natuursteen polijsten kunt u dus zelf bepalen welke glans u wilt hebben. Dit kan door het polijsten van het natuursteen van gezoet tot hoogglans. Wilt u een afspraak maken met een adviseur van Main Floor of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het polijsten van uw natuurstenen vloer ga dan naar het contactformulier.

Hoe vaak moet het gebeuren ?

Natuurstenen vloeren waar een hoge belopingsgraad is zullen ook eerder doffere plekken, looppaden en hele licht krasjes vertonen door de hoog gebruik. Main Floor adviseert hierbij de vloer eenmailg per jaar te laten polijsten en te impregneren. Wij kunnen u ook een meerjarige onderhoudsplan aanbieden. Wij van Main Floor onderhouden Overheidsgebouwen, advocatenkantoren, hotels en bedrijven. Voor deze partijen maken wij graag een onderhoudsplan voor het reinigen, polijsten en impregnerne van het natuursteen met de facilitair managers van de gebouwen. Zodat wij samen tot een tevrede resultaat komen. Wilt u een afspraak maken met een adviseur van Main Floor of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen voor het polijsten van uw natuursteen vloer ga dan naar het contactformulier.