Polijsten

  • Marmer
  • Belgisch hardsteen
  • Chinees hardsteen
  • Graniet vloeren
  • Travertin vloeren

Marmer polijsten

Polijsten van Marmer, Belgisch hardsteen en Travertin. Voor doffe vloeren en kleine krasjes. Wij zorgen er voor dat de krasjes verwijderd worden en uw vloer weer gaat glanzen, in de mate die u wenst.
Polijsten, Reinigen en Impregneren.

  • Prijs: 18,50 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is polijsten?

Als uw vloer onbeschadigd is en nog niet hoeft te worden vervangen is polijsten de manier om uw vloer weer als nieuw te krijgen. Voor kale plekken in uw natuurstenen vloer is schuren of slijpen vaak de beste manier.

Door het polijsten van uw natuurstenen vloer verwijderen we de kleine krassen en komt er weer glans op.

Door het systeem van onze speciale apparatuur met diamantschijven in verschillende korreldiktes zorgen we ervoor dat eerst de grove laag met kleine krassen verwijderd word en er daarna door de fijnere korrels weer glans ontstaat.

U kunt dus zelfs uw eigen glansgraad bepalen. Sommige mensen geven de voorkeur aan hoge glans, andere hebben liever een doffere glansgraad.

Vraagt u een gratis offerte aan en onze specialist komt bij u thuis om de vloer zelf te inspecteren en een offerte op maat voor u te maken.

Hoe vaak polijsten ?

Dit ligt aan het gebruik van uw natuurstenen vloer. Word deze vaak belopen waardoor er een intensief gebruik is dan is het aan te bevelen dit jaarlijks te laten verzorgen.

Word uw natuurstenen vloer minder intensief gebruikt dan is het voldoende om hem pas te laten polijsten als u zich stoort aan de uitstraling ofwel look van de vloer.

Laat uw vloer technisch inspecteren door een specialist. Wij kunnen u een aanbeveling doen op maat voor uw vloer qua regelmaat van onderhoud. Ook bieden wij uiteraard een voordelig meer jaren plan voor uw vloeronderhoud aan. Wij verzorgen het onderhoud aan particulieren en bedrijven en hebben veel ervaring in het samenwerken met facilitaire managers en afdelingen.