Showroom
Design Studio

CONCEPTONTWERP
DESIGN ONTWIKKELING
BOUWTOEZICHT
INRICHTINGEN EN ACCESSOIRES
NATUURLIJKE STENEN
MOZAÏEK EN KERAMIEK

Onze showroom

Main Floor heeft een vaste samenwerking met meerdere showrooms verspreid door Noord en Zuid Holland. De kern van Main Floor is de toewijding om de behoeften van elke klant te begrijpen. Onze motivatie is om voorbeeldige ontwerpdiensten en waarde-oplossingen te presenteren, van concept tot voltooiing van elk project. Wij werken samen met onze klanten en luisteren aandachtig om kwaliteits- en innovatieve ontwerp-oplossingen te realiseren, terwijl wij het project ontwerpen met een langetermijnvisie op design en duurzaamheid.

 

Wat wij doen:

Prachtige ontwerpen voor uw badkamer, spa, keuken en meer. Main floor biedt opwindende en tijdloze combinaties van exclusieve mozaïeken, natuurstenen, met de hand beschilderd terracotta en designtegels. Wij werken niet alleen met uitstekende, hoogwaardige materialen maar we richten ons ook op innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. Ons doel is om altijd het geluk van onze klanten in hun eigen leefomgeving te verbeteren.

CONCEPTONTWERP

Conceptontwerp is een service die wij bieden om klanten hun ideeën, inspiraties en plattegronden te geven om hen naar het volgende niveau en richting van ontwerp te helpen.

 

DESIGN ONTWIKKELING

Wij ontwerpen echt fascinerende en uitnodigende binnenruimtes. Ze zijn uniek en sterk geoptimaliseerd, ze verleggen altijd nieuwe grenzen van stijl en functie en weerspiegelen de visie en het doel van onze klant.

 

BOUWTOEZICHT

Main Floor biedt bouwbegeleiding en zal samenwerken met uw aannemer om het ontwerp klaar te maken volgens ons definitieve ontwerp en zich houdend aan de normen.

 

INRICHTINGEN EN ACCESSOIRES

Als de badkamersijdelheid en kasten de bouwstenen van uw bad zijn, blazen badkameraccessoires het leven in. Of u nu een bestaande badkamer bijwerkt of een geheel nieuwe ruimte ontwerpt, u vindt alle stukken om uw badkamer bij Main Floor te voltooien.

 

Onze kracht

Onderhoud & Renovatie

Geen opdracht is ons te gek

Showroom

U kunt ons ook bezoeken in Amsterdam

Kwaliteit

Professioneel opgeleid personeel